AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri çilek görmek

Kahve falında iri çilek görmek

Kahve falında iri çilek görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir fitne çıkarmaya, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında iri çilek gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında iri çilek görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, bolluk içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok çilek görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden çilek almak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, uzun bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çilek görmek lüksünün artacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilekli tatlı yemek müjdeli haberle geleceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Kahve falında çilek toplamak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek suyu görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çilek hoşafı görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir