AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan ayakkabı almak

Kahve falında pazardan ayakkabı almak

Kahve falında pazardan ayakkabı almak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Kahve falında ayakkabı pazarı görmek büyük atılımlarda bulunacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda ayakkabı görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan ayakkabı almak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kısmetinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan enginar almak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, içinin huzurla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan portakal almak herkesin desteğinin alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık pazar görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan pijama almak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan külot almak elinin kolunun bağlanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir