AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı pazarı görmek

Kahve falında ayakkabı pazarı görmek

Kahve falında ayakkabı pazarı görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı pazarı gördüyseniz:

  • Detaylara dikkat etmeniz durumunda gelirlerinizi arttırabilir, karlı alışverişler yapabilir veya imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı pazarı görmek kısmetli bir işe atılmaya, bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda ayakkabı görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan ayakkabı almak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet eder.

Kahve falında pazar şemsiyesi görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında pazarda mantar görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan çorap almak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, gururlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında pazardan yumurta almak ardından yeni bir işe gireceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine yorulur.

Kahve falında pazardan meyve sebze almak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir