AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık pazar görmek

Kahve falında kalabalık pazar görmek

Kahve falında kalabalık pazar görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık pazar gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Kahve falında kalabalık pazar görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık pazar yeri görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarcı kadın görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında pazardan etek almak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda meyve görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, yetim sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan biber almak iş hayatının düzeleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarcı olduğunu görmek anne baba duası alınacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir