AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle alışveriş yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle alışveriş yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle alışveriş yapmak duaların boşa gideceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Erken saatlerde sizi sinirlendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında parasız alışveriş yapmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amerikada alışveriş yapmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında markette alışveriş yapmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pastaneden alışveriş yapmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle alışveriş yapmak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan için alışveriş yapmak anne babanın birbirine düşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir