AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarlamacı görmek

Kahve falında pazarlamacı görmek

Kahve falında pazarlamacı görmek kazancın günden güne artacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, gelişim içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarlamacı gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Kahve falında pazarda kaybolmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda elbise almak çok başarılı olup, kazancının artacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına alamet eder.

Kahve falında pazarda patates görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda salatalık görmek zafer elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan biber almak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan yeşillik almak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan peynir almak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalettir.

Kahve falında gece pazara gitmek ilim irfan sahibi olacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir