AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarcı olmak

Kahve falında pazarcı olmak

Kahve falında pazarcı olmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında pazarcı olmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında pazar çantası görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında pazardan balık görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan yeşil biber almak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, elinin darlık içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında sebze pazarı görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan perde almak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında pazardan kazak almak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında pazarda patlıcan görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık pazar görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir