AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan yeşillik almak

Kahve falında pazardan yeşillik almak

Kahve falında pazardan yeşillik almak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kişinin afiyette olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, ona emek vereceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pazardan yeşillik almak gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Kahve falında pazardan yeşil fasulye almak yarar sağlamayacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda yeşillik görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan yeşillik almak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pazardan yeşil soğan almak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, borçlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan yeşil biber almak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında pazara görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında pazardan kavun almak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan para çalmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir