AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan patlıcan almak

Kahve falında pazardan patlıcan almak

Kahve falında pazardan patlıcan almak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, erken evlilik yapacağına, işlerdeki karın artacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan patlıcan almak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinle iş birliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir.

Kahve falında pazarda patlıcan görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan patlıcan almak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan tohumu görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolmalık patlıcan görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında patlıcan pişirdiğini görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan kızartması görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan yemeği yemek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan biber közlemek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir