AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda ceviz görmek

Kahve falında pazarda ceviz görmek

Kahve falında pazarda ceviz görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, verimin ve bereketin geleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında pazarda ceviz gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında pazarda ceviz görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan ceviz almak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında pazar yerinde gezmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında pazar arabası görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, sevindirici şeyler duymaya alamet eder.

Kahve falında pazardan patlıcan almak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet eder.

Kahve falında pazarda sebze görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan süt almak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına inanılır.

Kahve falında pazarda armut görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir