AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana koparmak

Kahve falında lahana koparmak

Kahve falında lahana koparmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, para biriktirebileceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında lahana koparmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dedikoduya işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kara lahana görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında kücük lahana görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz top lahana görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz lahana pişirmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması sarmak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir