AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana turşusu yemek

Kahve falında lahana turşusu yemek

Kahve falında lahana turşusu yemek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında lahana turşusu yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek evliyseniz eşle iyi geçime, örnek insan olacağına inanılır.

Kahve falında lahana turşusu yemek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana turşu yemek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına alamet eder.

Kahve falında lahana turşusu görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında lahana turşusu yapmak durumunun git gide kötüleşeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana yemeği yapmak işlerinde kara geçeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil lahana yemek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir