AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda sebze görmek

Kahve falında pazarda sebze görmek

Kahve falında pazarda sebze görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Kahve falında sebze pazar görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işarettir.

Kahve falında pazarda sebze görmek istediği yola çıkacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan sebze almak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pazarda sebze satmak büyük bir yükten kurtulacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına yorulur.

Kahve falında pazardan meyve sebze almak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulur.

Kahve falında sebze pazarı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında meyve sebze pazarı görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir