AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan süt almak

Kahve falında pazardan süt almak

Kahve falında pazardan süt almak can sıkıntısının sona ereceğine, istediği başarıya kavuşacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan süt almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Kahve falında pazardan süt almak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında pazarlamacı görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan oyuncak almak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda lahana görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda armut görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan yeşil biber almak malının ve parasının çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında pazardan meyve almak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında pazarda gezdiğini görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir