AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bir şey satmak

Kahve falında birine bir şey satmak

Kahve falında birine bir şey satmak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında birine bir şey satmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında pazarda bir şey satmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyi satmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eskiciye bir şey satmak öz güven kazanacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında birine bir şey satmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına delalettir.

Kahve falında balık satmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bileklik satmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında otomobil satmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında lif satmak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir