AnaSayfa / Genel / Kahve falında eskiciye bir şey satmak

Kahve falında eskiciye bir şey satmak

Kahve falında eskiciye bir şey satmak işlerinden feragat edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eskiciye bir şey satmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Kahve falında eskiciye bir şey satmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskiciye eşya satmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, acılarını dindireceğine işarettir.

Kahve falında eskiciye demir satmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında elbisesinin eskidiğini görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, huzur ve mutluluk bulacağına işarettir.

Kahve falında eskici görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı eskidiğini görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının eskidiğini görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında evin eskidiğini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir