AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda bişey satmak

Kahve falında pazarda bişey satmak

Kahve falında pazarda bişey satmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pazarda bişey satmak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Kahve falında pazarda meyve satmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında pazarda domates satmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda mal satmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pazarda bişey satmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında pazarda bir şey satmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda sebze satmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalettir.

Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda mantar görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir