AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingeneden alışveriş yapmak

Kahve falında çingeneden alışveriş yapmak

Kahve falında çingeneden alışveriş yapmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çingeneden alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında çingeneden alışveriş yapmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında amerikada alışveriş yapmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek alışverişi yapmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bedava alışveriş yapmak hatalarından erken döneceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parasız alışveriş yapmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yurtdışında alışveriş yapmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir