AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarcı kadın görmek

Kahve falında pazarcı kadın görmek

Kahve falında pazarcı kadın görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, işlerini toparlayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarcı kadın gördüyseniz:

  • Akrabalarınıza veya aileniz kadar yakın kişilere destek olmanız ya da yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında pazarcı kadın görmek mutlu olacağınıza, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalettir.

Kahve falında pazardan kazak almak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işarettir.

Kahve falında pazardan nar almak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pazar yapmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında boş pazar yeri görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda karpuz görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda incir görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında eski pazar görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir