AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazara gitmek

Kahve falında pazara gitmek

Kahve falında pazara gitmek gözyaşına boğulacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında pazara gitmek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Kahve falında pazar gitmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşı pazara gitmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, düşünmeden hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pazara gitmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında gece pazara gitmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pazarda elbise almak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına inanılır.

Kahve falında pazarda alışveriş yaptığını görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir