AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda elbise almak

Kahve falında pazarda elbise almak

Kahve falında pazarda elbise almak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda elbise almak gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında pazarda elbise görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine alamet eder.

Kahve falında elbise pazarı görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda elbise almak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan elbise almak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında pazara görmek çirkin bir iş yapmaya, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda üzüm görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında pazardan limon almak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Kahve falında pazar sepeti görmek ön plana çıkacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir