AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarcı olduğunu görmek

Kahve falında pazarcı olduğunu görmek

Kahve falında pazarcı olduğunu görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazarcı olduğunu gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle pazara gitmek mutlu ve hafif hissedeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve sebze pazarı görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalettir.

Kahve falında pazarda sebze görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında köy pazarı görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazar yeri görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında pazardan kavun almak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işarettir.

Kahve falında pazardan mandalina almak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir