AnaSayfa / Genel / Kahve falında hali pazarı görmek

Kahve falında hali pazarı görmek

Kahve falında hali pazarı görmek para kazanmasına da vesile olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hali pazarı gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında hali pazarı görmek onu dinleyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında top halinde kumaş görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında inşaat halinde işyeri görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında saf halinde namaz kılmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Kahve falında kendini çok halsiz görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze hali görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halit bin velidi görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin inşaat halinde görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir