AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla sevgili olmak

Kahve falında patronla sevgili olmak

Kahve falında patronla sevgili olmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında patronla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Kahve falında patronla sevgili olmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronuyla sevgili olmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına yorulur.

Kahve falında patronunu sevgili olarak görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalettir.

Kahve falında patronun para verdiğini görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında patronu uyurken görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen patronunu görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patron kızı görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir