AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunun görmek

Kahve falında patronunun görmek

Kahve falında patronunun görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, geçim kaygısı duymayacağına tabir olunur.

Kahve falında patronunun gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda yönlendirmeye veya ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında patronuyla sevgili olmak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında eski patronundan para almak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronla çalışmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patrondan kağıt para almak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında patronun evlendiğini görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronu çalışırken görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına inanılır.

Kahve falında patrondan altın almak savurgan bir hayat yaşayacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Kahve falında patronundan hediye almak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir