AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla evlendiğini görmek

Kahve falında patronla evlendiğini görmek

Kahve falında patronla evlendiğini görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, yeni bir sayfa açacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hastalığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla evlendiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında patronuyla evlenmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında patronla evlenmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronunun evlendiğini görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronun evlendiğini görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında patronla evlendiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Kahve falında patronunu hamile görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında patronunu uyurken görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir