AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunun öldüğünü görmek

Kahve falında patronunun öldüğünü görmek

Kahve falında patronunun öldüğünü görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında patronunun öldüğünü gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında patronu öldürmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronunu öldürmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronunun öldüğünü görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında patronun öldüğünü görmek sorumlulukların azalacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına alamet eder.

Kahve falında patronun kardeşini görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, tüm parasını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında patronun öptüğünü görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında patronun bağırdığını görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş patronunu görmek birlikteliğe başlayacağına, zarara gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir