AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunu öldürmek

Kahve falında patronunu öldürmek

Kahve falında patronunu öldürmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, çok başarılı olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulur.

Kahve falında patronunu öldürmek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Kahve falında patronunu öldürmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına inanılır.

Kahve falında patronu öldürmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında patronunun öldüğünü görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun öldüğünü görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Kahve falında patronuyla tartışmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla konuşmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Kahve falında patron kızı görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bayan patronunu görmek huzurunu kaybedeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir