AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun öptüğünü görmek

Kahve falında patronun öptüğünü görmek

Kahve falında patronun öptüğünü görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, gülmeye hasret kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında patronun öptüğünü gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları veya alışılmadık nedenlerle ilgili grupsal çalışmalar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında patronu hasta görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronu sakal görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında patronu çalışırken görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında eski patronla çalışmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında patronla yakınlaşmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında patronu sarhoş görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında patronun arabasını kullanmak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir