Kahve falında bayan patronunu görmek

Kahve falında bayan patronunu görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Kahve falında bayan patronunu gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Kahve falında bayan patronunu görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, insanlarla uyumunun artacağına işarettir.

Kahve falında bayan patron görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunu kızgın görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronunu öpmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronla yürümek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işarettir.

Kahve falında patronlarını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, güzel davetler alacağına yorulur.

Kahve falında patronunu ağlarken görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir