AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin konmak

Kahve falında güvercin konmak

Kahve falında güvercin konmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, suç işleyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin konmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Kahve falında güvercin konmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uçarak ağaca konmak çok rahat bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omzuna serçe konmak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok büyük bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kabre konmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçmak konmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmek mezara konmak yeni bir eve taşınacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmek tabuta konmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabuta konmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir