AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuna kahve yapmak

Kahve falında patronuna kahve yapmak

Kahve falında patronuna kahve yapmak kendisini keşfedeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında patronuna kahve yapmak gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Kahve falında patronuna kahve yapmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında patronla kahve içmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında patronla yolculuk yapmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında patronla toplantı yapmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birine kahve yapmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında görücülere kahve yapmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol köpüklü kahve yapmak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine kahve yapmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir