AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birine kahve yapmak

Kahve falında ünlü birine kahve yapmak

Kahve falında ünlü birine kahve yapmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, hayalkırıklığı duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birine kahve yapmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Kahve falında ünlü birine kahve yapmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle kahve içmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve pişirmek kahve yapmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve yapmak ve ikram etmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahvesi yapmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine kahve yapmak mevlit okutacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi yapmak içmek elinin kolunun bağlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpüksüz kahve yapmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir