AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kahve yapmak

Kahve falında birisine kahve yapmak

Kahve falında birisine kahve yapmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, işinde de hep başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birisine kahve yapmak gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Kahve falında patrona kahve yapmak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya kahve yapmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi yapmak karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında köpüklü kahve yapmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye kahve yapmak maddi konularda zayıf düşeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına kahve yapmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve yapmak ve ikram etmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye kahve yapmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir