AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron tarafından işten çıkarılmak

Kahve falında patron tarafından işten çıkarılmak

Kahve falında patron tarafından işten çıkarılmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, dünya malına kavuşulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında patron tarafından işten çıkarılmak gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında patron tarafından işten çıkarılmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, aydınlık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının işten çıkarıldığını görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin işten çıkarıldığını görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işten çıkarıldığı için ağlamak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın işten çıkarıldığını görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işten çıkarıldığını duymak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, birçok ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir