AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın koluna girmek

Kahve falında arkadaşın koluna girmek

Kahve falında arkadaşın koluna girmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın koluna girmek gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın koluna girmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının koluna girmek işte başarılı adımlar atılacağına, tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın koluna girmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, galibiyetlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin koluna girmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamın koluna girmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adamın koluna girmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, kucaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin koluna girmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin koluna girmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir