AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün koluna girmek

Kahve falında ölünün koluna girmek

Kahve falında ölünün koluna girmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün koluna girmek gördüyseniz:

  • İlişkilerimizde de, sürpriz veya hoş gelişmeleri destekleyen görünümler devam ediyor.

Kahve falında ölü birinin koluna girmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün koluna girmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında patronun koluna girmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızın koluna girmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın koluna girmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin koluna girmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle kol kola girmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasının koluna girmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir