AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çok kızmak

Kahve falında birine çok kızmak

Kahve falında birine çok kızmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, rızkın ve kazancın artacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalettir.

Kahve falında birine çok kızmak gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında başbakana kızmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında bir kızdan hoşlanmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kızda bıyık görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kızdırmak daha fazla gelir sahibi olacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerin kızdığını görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patrona kızmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birilerine kızmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işarettir.

Kahve falında bir kızdan kırmızı gül almak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir