AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneye kızmak

Kahve falında ölmüş anneye kızmak

Kahve falında ölmüş anneye kızmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, çalıştığına değeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anneye kızmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında anneme kızmak rahatın kaçacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesine kızdığını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneye kızmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin kızdığını görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anneye kızmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin sana kızdığını görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babaya kızmak büyük işlere girileceğine, onlardan medet umacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anneye kızmak hak yolundan ayrılmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir