AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kızmak

Kahve falında birine kızmak

Kahve falında birine kızmak onların başarıları ile gururlanacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, yeni bir işe girileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kızmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Kahve falında ölü birine kızmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kızdan teklif almak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kızdan ayrılmak maddi olarak zarar edeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye bağırmak kızmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızda sakal çıktığını görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında bir kızdan kırmızı gül almak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızda bıyık görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızdan hediye almak aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, atılan adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir