AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir arabaya binmek

Kahve falında yeşil bir arabaya binmek

Kahve falında yeşil bir arabaya binmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir arabaya binmek gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda kendinizi kısıtlamanız gerekmiyor.

Kahve falında yeşil renkli arabaya binmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir arabaya binmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil arabaya binmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla arabaya binmek işlerin de yolunda gideceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabaya binmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle arabaya binmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle arabaya binmek yeni iş kollarına girileceğine, makamını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında erkekle arabaya binmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir