AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla arabaya binmek

Kahve falında patronla arabaya binmek

Kahve falında patronla arabaya binmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, işindeki verimin artacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla arabaya binmek gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında patronla arabaya binmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, yönetici makamına oturacağına delalettir.

Kahve falında patronun arabasına binmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında patronla otobüse binmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında patronun arabasını görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında patronun arabasını sürmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında patronun arabasını kullanmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at arabasına binmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arabaya binmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir