AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunu ve eşini görmek

Kahve falında patronunu ve eşini görmek

Kahve falında patronunu ve eşini görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronunu ve eşini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Kahve falında patronunun eşini görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronunu ve eşini görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin patronunu görmek kötü haberlerin alınacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patronun eşini görmek amacına ulaşacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronun eşini görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patron ve eşini görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronu ve eşini görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işarettir.

Kahve falında patron eşi görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir