AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun işten çıkardığını gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Kahve falında patron tarafından işten çıkarılmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, hidayete ereceğine delalettir.

Kahve falında birinin işten çıkarıldığını görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakının işten çıkarıldığını görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında işten çıkarılacağını görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına yorulur.

Kahve falında çalıştığı işten çıkarılmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işten çıkarıldığını duymak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir