AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir toplantıya katılmak

Kahve falında bir toplantıya katılmak

Kahve falında bir toplantıya katılmak mutsuz ve huzursuz olacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yanlış bir karar verileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, elinin darlık görmeyeceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir toplantıya katılmak gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında iş toplantısına katılmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir toplantıya katılmak çok para kazanılacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toplantıya katılmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında dini toplantıda bulunmak sevindirici şeyler duymaya, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplantı görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplantıda konuşmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında toplantıda olduğunu görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir