AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlikte kahve içmek

Kahve falında misafirlikte kahve içmek

Kahve falında misafirlikte kahve içmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında misafirlikte kahve içmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Kahve falında misafirlikte kahve içmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafire kahve vermek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire kahve pişirmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafire kahve yapmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında misafirlere kahve ikram etmek bir uzmana başvurulacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında misafire kahve ikram etmek aileden ayrı kalınacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafirlere kahve yapmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafirlikte çay içmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir