AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve köpüğü içmek

Kahve falında kahve köpüğü içmek

Kahve falında kahve köpüğü içmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kişiye hep umut olacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında kahve köpüğü içmek gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Kahve falında kahve köpüğü içmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol köpüklü kahve içmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi içmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında bol köpüklü türk kahvesi içmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalet eder.

Kahve falında köpüklü kahve içmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında bol köpüklü kahve görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpüklü kahve ikram etmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpüksüz türk kahvesi yapmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir