AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla çay içmek

Kahve falında patronla çay içmek

Kahve falında patronla çay içmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında patronla çay içmek gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Kahve falında patronla çay içmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kazancın katlanacağına yorulur.

Kahve falında patronla kahve içmek maddi anlamda zarar edeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bardaktan çay içmek insanların alım gücünün azalacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay kahve içmek hayatındaki rahatlığın artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının çayını içmek sorumlu tutacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynı bardaktan çay içmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla çay içmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret eder.

Kahve falında çay ve kahve içmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir