AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasına binmek

Kahve falında at arabasına binmek

Kahve falında at arabasına binmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, işlerinin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabasına binmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında at arabası binmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atlı arabaya binmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Kahve falında at arabaya binmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında at arabasına binmek geçim derdinin olmayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında yarış atına binmek kazancın günden güne artacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalettir.

Kahve falında atta binmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına yorulur.

Kahve falında midilli atına binmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir