AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan para almak

Kahve falında patrondan para almak

Kahve falında patrondan para almak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, feraha ermeye, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine tabir olunur.

Kahve falında patrondan para almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir.

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında eski patronundan para almak büyük bir özgüven kazanılacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına inanılır.

Kahve falında patronundan para almak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan para aldığını görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulur.

Kahve falında patrondan para istemek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan kağıt para almak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında patrondan para almak malının ve parasının da büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronun para verdiğini görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir